MrBig

Livrare

Modalitatea de livrare
Livrarea comenzilor pe teritoriul României se efectuează prin intermediul companiei de curierat rapid Cargus. Pentru a vă asigura de integritatea coletului  avem rugămintea ca la primirea acestuia să verificați cu atenție actele care îl însoțesc.
 
Modalitatea de plată
Plata se face prin ramburs către reprezentantul firmei de curierat rapid, în momentul în care primiți coletul.
 
Costuri de livrare
Pentru comenzile mai mari de 170 RON transportul este gratuit. În cazul comenzilor mai mici de 170 RON se aplică o taxă de transport în valoare de  17,00 RON, TVA inclus. Aceste taxe se referă doar la livrările de pe teritoriul Romaniei.
 
Timpul de livrare
Imediat după finalizarea comenzii, veți primi pe e-mail un mesaj de confirmare a acesteia. Timpul de livrare este de 3 zile lucrătoare din momentul confirmării comenzii.
 
Retur produse
Produsele achiziționate din magazinul nostru on-line se pot returna conform O.G. 130/2000 , în termen de 10 zile lucrătoare de la primirea lor. Returnarea produselor trebuie anunțată în prealabil printr-un email la adresa comenzi@mrbig.ro. Produsele returnate nu trebuie să fie deteriorate sau să prezinte urme de purtare și să fie însoțite de factura cu care au fost expediate. Expedierea produselor înlocuite se va face în termen de 3 zile lucrătoare de la primirea celor inițiale iar costurile de expediere vor fi suportate de către client. În cazul în care clientul dorește restituirea contravalorii produselor, SC GRANIT IMPEX SRL vă va înapoia contravaloarea produselor în cel mult 3 zile lucrătoare de la recepționarea acestora. Pentru aceasta avem rugămintea să ne specificați: numele d-voastră, IBAN-ul și banca la care este deschis contul. Suma înapoiată nu va include cheltuielile de transport.
 
În cazul în care produsele sunt returnate datorită unei neconformități constatate de către client la recepționarea produselor (articol/colorit/talie diferite de cele comandate, probleme de calitate) toate costurile de transport vor fi suportate de către GRANIT IMPEX.
 
 
 

Tabel dimensiuni

Este important să selectați lenjeria cu dimensiunea potrivită!

Mr. Big 2015

Noi trenduri, noi culori și modele în 2015!

Garanție

Sarcina noastră este fabricarea produselor de calitate!

Livrare

Cum primiți produsele comandate prin internet?