MrBig

Szállítás

Szállítás
Románia területén a rendeléseket a Cargus futárszolgálat kézbesíti. A csomag épségének leellenőrzése érdekében, ennek átvétele után ellenőrizze le figyelmesen a kísérő dokumentumokat.
 
Fizetési mód
A fizetés készpénzzel történik a futárszolgálat képviselőjének, a csomag átvételekor.
 
Szállítási költség
170 RON feletti rendelések esetében a szállítás ingyenes. 170 RON-nál kisebb értékű rendelések esetén a szállítási költség 17,00 RON áfával együtt. Ezek az árak kizárólag a romániai kézbesítésekre vonatkoznak.
 
Szállítási határidő
Miután feladta megrendelését, azonnal kap egy e-mailt, amely ezt igazolja. A rendelés visszaigazolásától számítva a kézbesítés határideje 3 munkanap.
 
Termékek visszaküldése
On-line áruházunkban vásárolt termékeket vissza lehet küldeni a 130/2000 kormányrendelet alapján, 10 munkanapon belül az átvételtől számolva. A termékek visszaküldését előzetesen be kell jelenteni e-mailben a comenzi@mrbig.ro címre. A visszaküldött termékek nem lehetnek sérültek és viselés nyoma sem lehet látható rajtuk, illetve kötelező módon a kiadott számla kell kísérje. A visszaküldött termékek átvételétől számolva a cseretermékek elküldése 3 munkanapon belül megtörténik, és a feladás költségei a klienset terhelik. Ha a kliens a termékek vételárának megtérítését óhajtja, akkor SC GRANIT IMPEX SRL visszatéríti a termékek ellenértékét 3 munkanapon belül az átvételtől számolva. Ennek érdekében megkérjük, hogy adja meg: az ön nevét, IBAN bankszámlaszámát és a bankot, amelyben a számla nyitott. A megtérített összeg nem fogja tartalmazni a szállítás költségeit.
 
Ha a termékeket a kliens azért küldi vissza, mert ezeknek átvételekor nemmegfelelőséget észlelt (megrendeléstől eltérő cikk/szín/méret, minőségi hibák), akkor az összes szállítási költséget a GRANIT IMPEX megtéríti.
 
 
 

Mérettáblázat

Fontos, hogy megfelelő méretű fehérneműt válasszon!

Mr. Big 2015

Új trendek, új színek és modellek 2015-ben!

Garancia

Minõségi termékek készítése a feladatunk!

Szállítás

Hogyan kapja kézhez internetes rendelését?