TERMENI ŞI CONDIŢII GENERALE

 
1. Condiţii generale
Termenii şi condiţiile următoare se aplică tuturor comenzilor plasate de client (denumit în continuare „dumneavoastră”) către societatea GRANIT IMPEX SRL, (27092928, denumită în continuare „MR. Big”, „nouă ” sau „noi”, pe site-ul www.mrbig.ro), pe versiunea pentru mobil a site-ului.

Prin utilizarea www.mrbig.ro şi/sau prin plasarea unei comenzi, vă obligaţi să respectaţi termenii şi condiţiile specificate mai jos („Termenii”). Înainte de plasarea unei comenzi, vă rugăm să vă asiguraţi că aţi citit şi înţeles Termenii.

Doar persoanele fizice cu vârsta minimă de 18 ani, care nu se află sub tutelă, nu activează ca persoane juridice și care au domiciliul, rezidența sau o altă adresă în România (excluzând companii de redirecționare a adresei) pot plasa o comandă.

Includerea oricăror produse sau servicii pe www.mrbig.ro la un moment dat nu implică sau garantează faptul că aceste produse sau servicii vor fi disponibile în orice moment. Ne rezervăm dreptul de a înceta în orice moment comercializarea unui produs.

Ne rezervăm dreptul de a modifica din când în când aceşti Termeni fără a vă notifica în prealabil. Comenzii dumneavoastră i se vor aplica Termenii specificaţi pe www.mrbig.ro la momentul plasării comenzii.

Mr. Big dorește să ofere cea mai bună experiență online. În acest scop, trebuie să ne asigurăm că serviciile noastre funcționează ireproșabil. Înțelegeți și consimțiți 

  • să nu postați, să nu redistribuiți, să nu încărcați și nici să promovați orice comunicări sau conținut care ar putea aduce prejudicii sau care ar putea avea o influență negativă asupra companiei, produselor sau serviciilor noastre; 
  • să nu acționați de așa manieră ori să utilizați vreun dispozitiv care ar restricționa, împiedica, incomoda sau nu ar permite oricărui alt utilizator să utilizeze ori să beneficieze de site-ul hm.com sau care ar afecta siguranța site-ului sau 

Să nu folosiți niciun dispozitiv sau tentativă de a utiliza vreun motor, software, instrument, agent, script sau alt dispozitiv sau mecanism (care include dar nu se limitează la păianjeni, boți, roboți de indexare, avataruri sau agenți inteligenți) pentru a naviga sau a căuta pe site ori pentru a copia conținut de pe site. Ne rezervăm dreptul de a bloca imediat accesul la site și de a închide contul oricărui utilizator care încalcă această prevedere sau orice altă prevedere specificată în acești termeni și condiții.

 

2. Preţurile şi taxele de livrare
Preţurile afişate pe www.mrbig.ro includ taxa pe valoarea adăugată prevăzută de lege, dar nu includ o taxă de livrare.
 

Modalitatea de livrare
Livrarea comenzilor se efectuează exclusiv pe teritoriul României prin intermediul companiei de curierat rapid Cargus. Pentru a vă asigura de integritatea coletului  avem rugămintea ca la primirea acestuia să verificați cu atenție actele care îl însoțesc.
 
Modalitatea de plată
Plata se face prin ramburs către reprezentantul firmei de curierat rapid, în momentul în care primiți coletul.
 
Costuri de livrare
Pentru comenzile mai mari de 170 RON transportul este gratuit. În cazul comenzilor mai mici de 170 RON se aplică o taxă de transport în valoare de  17,00 RON, TVA inclus. Aceste taxe se referă doar la livrările de pe teritoriul Romaniei.

 


Timpul de livrare
Imediat după finalizarea comenzii, veți primi pe e-mail un mesaj de confirmare a acesteia. Timpul de livrare este de maxim 3 zile lucrătoare din momentul confirmării comenzii.
 
3. Plasarea comenzii/încheierea contractului

Opţiunile disponibile de plasare a comenzii se găsesc pe site-ul www.mrbig.ro. 

Imediat după plasarea comenzii, dacă ne-aţi furnizat adresa dumneavoastră de e-mail, veţi primi un e-mail de confirmare. În cazul în care, dintr-un anumit motiv, nu vă putem procesa comanda, vă vom anunţa în cel mai scurt timp. În cazul în care am primit deja plata pentru comanda dumneavoastră, vom încerca să vă rambursăm suma respectivă utilizând aceeaşi metodă ca cea folosită pentru efectuarea plăţii. În cazul în care, dintr-un anumit motiv, sunt necesare alte aranjamente, vă vom comunica acest lucru şi vă vom solicita să contactaţi Serviciul pentru clienţi Mr. Big care va efectua rambursarea sumei.

4. Livrare

Mr. Big depune toate eforturile necesare cu privire la acceptarea şi procesarea comenzilor şi va încerca să livreze comanda dumneavoastră la o adresă de domiciliu sau la altă adresă din România, menționată în comanda,  conform opţiunii de livrare selectate de dumneavoastră.

Mr. Big va încerca să depună toate diligenţele pentru expedierea comenzilor în cel mai scurt timp cu putinţă şi în ordinea în care acestea au fost plasate. Dorinţa noastră este să livrăm comanda în termen de 1 până la 3 zile lucrătoare de la confirmarea sa. Deşi depunem toate eforturile să efectuăm livrarea în intervalul comunicat,  vă aducem la cunoştinţă că livrarea ar putea dura mai mult din cauza unor evenimente neprevăzute și independente de voinţa noastră, dar nu mai mult de 30 de zile calendaristice de la data confirmării comenzii. În cazul în care termenul de livrare depăşeşte 30 de zile, puteţi anula comanda.

În cazul în care comanda dumneavoastră nu ajunge până la data programată, vă rugăm să contactaţi Serviciul pentru clienţi Mr. Big prin apel telefonic la
(0372) 706 704 sau prin e-mail office@mrbig.ro 

5.  Anularea comenzii

Dacă doriţi să anulaţi sau să returnaţi comanda, vă rugăm să ne transmiteţi o notificare scrisă fie prin poştă cu confirmare de primire, fie prin e-mail. Noi vom încerca să efectuăm rambursarea utilizând aceeaşi metodă folosită pentru efectuarea plăţii (sau, în cazul în care articolele nu au fost achitate încă, vom reflecta returul articolelor în soldul contului dumneavoastră) în cel mai scurt timp cu putinţă, cel mai târziu în termen de 14 zile de la primirea notificării dumneavoastră de anulare, cu condiţia ca noi să fi primit articolele sau dovada că le-aţi returnat. Poate fi utilizată o altă metodă de plată pentru rambursare cu condiţia ca dumneavoastră să fiţi de acord cu această modificare; acest lucru nu va genera cheltuieli suplimentare.

Dacă articolul pe care l-aţi primit prezintă defecte, vă rugăm să notificaţi imediat societatea Mr. Big şi să returnaţi articolul conform secţiunii 6 (Returnări) de mai jos. Pentru orice produse considerate defecte, Mr. Big va efectua o rambursare integrală. Prevederile specificate aici nu limitează niciun drept aplicabil prevăzut de lege. 

6. Returnări

Produsele achiziționate din magazinul nostru on-line se pot returna conform O.G. 34/2014, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea lor. Returnarea produselor trebuie anunțată în prealabil printr-un email la adresa comenzi@mrbig.ro, utilizând  formularul de retragere prevăzut în Anexa nr.1, sau orice declaraţie neechivocă în care vă exprimați decizia de retragere din contract. Produsele, inclusiv ambalajul, returnate nu trebuie să fie deteriorate sau să prezinte urme de purtare și să fie însoțite de factura cu care au fost expediate. 

Expedierea produselor înlocuite se va face în termen de 3 zile lucrătoare de la primirea celor inițiale, iar costurile de expediere vor fi suportate de către client. În cazul în care clientul dorește restituirea contravalorii produselor, SC GRANIT IMPEX SRL vă va înapoia contravaloarea produselor în cel mult 3 zile lucrătoare de la recepționarea acestora. Pentru aceasta avem rugămintea să ne specificați: numele d-voastră, IBAN-ul și banca la care este deschis contul. Suma înapoiată nu va include cheltuielile de transport.
 
În cazul în care produsele sunt returnate datorită unei neconformități constatate de către client la recepționarea produselor (articol colorit/talie diferite de cele comandate, probleme de calitate) toate costurile de transport vor fi suportate de către GRANIT IMPEX.

 

7. Metode de plată

Card de credit sau de debit (în curând) 
Puteţi introduce detaliile plăţii la momentul plasării comenzii utilizând un card valabil de credit sau de debit (VISA sau Mastercard). Suma aferentă va fi imediat blocată pe cardul dumneavoastră, dar nu va fi debitată până la expedierea bunurilor. Mr. Big îşi rezervă dreptul de a verifica valabilitatea cardului de credit sau de debit, solvabilitatea în raport cu valoarea comenzii şi dacă datele privind adresa cumpărătorului sunt corecte. În funcţie de rezultatul acestor verificări, putem refuza anumite comenzi.

Numerar la livrare 
Puteţi alege să plătiţi în numerar la livrare în momentul primirii bunurilor, fără alte cheltuieli suplimentare. 

8. Răspunderea noastră

Nimic din aceşti Termeni nu va exclude sau limita răspunderea Mr. Big cu privire la orice aspect pentru care ar fi ilegal să ne limităm sau să ne excludem răspunderea.

Mr. Big acceptă răspunderea pentru deces sau leziune corporală provocate de neglijenţa noastră sau de cea a angajaţilor sau reprezentanţilor noştri.  Nu intenţionăm să excludem răspunderea pentru declaraţiile false făcute de noi sau de angajaţii sau reprezentanţii noştri. 

În eventualitatea încălcării acestor Termeni, vom fi răspunzători doar pentru pierderile care sunt o consecinţă previzibilă în mod rezonabil a acestei încălcări.

Mr. Big nu este răspunzătoare pentru pierderile indirecte care sunt un efect secundar al pierderii sau pagubei principale, de exemplu pierderea profiturilor sau pierderea oportunităţii, sau pentru imposibilitatea de a livra bunurile sau de a ne îndeplini oricare dintre obligaţiile care ne revin conform acestor Termeni în cazul în care această imposibilitate este cauzată de un eveniment asupra căruia nu deţinem niciun control, care include dar nu se limitează la: incendiu, inundaţie, furtună, răscoală, dezordine civilă, război, accident nuclear şi activitate teroristă, forță majoră.

Răspunderea noastră maximă faţă de dumneavoastră pentru orice pierdere sau pagubă care se produce în legătură cu comanda dumneavoastră pe www.mrbig.ro va fi limitată la preţul total al comenzii dumneavoastră.

Dacă aveți o problemă cu un produs pe care l-ați achiziționat de la Mr. Big online și nu ați putut rezolva reclamația cu Mr. Big, atunci puteți depune reclamația pe platforma UE de soluționare online a litigiilor („platforma SOL”).

Platforma SOL le oferă consumatorilor și comercianților din UE posibilitatea de a încerca să obțină o soluționare alternativă a reclamațiilor legate de cumpărăturile efectuate online. Acest punct unic de contact este conceput ca un site web interactiv și ușor de utilizat, disponibil în toate limbile oficiale ale UE și gratuit. Prin utilizarea platformei SOL, consumatorul și comerciantul pot găsi o entitate de soluționare a litigiilor și apoi pot parcurge procedura de găsire a unei soluții pentru reclamația consumatorului. Platforma SOL este disponibilă aici: http://ec.europa.eu/odr. 

9. Culori și măsurători

Depunem toate eforturile posibile pentru a afişa corect caracteristicile produselor noastre, inclusiv compoziţia şi culorile. Culoarea pe care o vedeţi va depinde de sistemul dumneavoastră informatic, iar noi nu putem garanta faptul că PC-ul dumneavoastră va afişa corect aceste culori.

Măsurătorile unui articol oferite pe www.mrbig.ro sunt doar valori aproximative pentru te ajuta să înțelegi mai bine modelul sau croiala unui anumit articol de îmbrăcăminte. Acestea nu sunt o garanție privind măsurătorile efective ale articolului care îți va fi livrat. Pot exista diferențe de câțiva centimetri în plus sau în minus la măsurătorile finale ale unui articol în funcție de materialul folosit pentru a-l produce.

10. Garanţie

În cazul în care bunurile pe care le-aţi achiziţionat prezintă defecte, Mr. Big respectă toate reglementările prevăzute de lege privind garanţia. În cazul în care aveţi o reclamaţie cu privire la defecte evidente privind materialul sau la cele legate de fabricaţie a bunurilor pe care le-am furnizat, inclusiv cu privire la pagube suferite în timpul transportului, vă rugăm să ne comunicaţi acest lucru prin returnarea imediată a bunurilor utilizând formularul de retur pretipărit din colet. 

11. Cesiune

Mr. Big îşi rezervă dreptul de a cesiona sau de a transfera către terţi angajamentul pentru orice cerere/cereri de plată născute în legătură cu livrarea bunurilor.    


12. Rezilierea unor termeni


În cazul în care o parte a acestor Termeni este interzisă sau considerată fără efect de orice instanţă sau organism de reglementare, ceilalţi Termeni vor continua să se aplice. 
 

13. Drepturi de proprietate


Toate drepturile de proprietate intelectuală, cum ar fi mărcile şi drepturile de autor de pe www.mrbig.ro, revin companiei Granit Impex SRL, filialelor sau licenţiatorilor săi. Orice utilizare a site-ului www.mrbig.ro sau a conţinutului său, inclusiv copierea sau stocarea integrală sau parţială a conţinutului, în alt scop decât pentru uzul dumneavoastră personal şi necomercial, este interzisă fără permisiunea Mr. Big.

 

14. Informaţii despre companie

  • SC Granit Impex SRL
  • Brădești 160-161
  • 537025
  • Jud. Harghita
  • Tel./fax: +(0372) 706 704
  • e-mail: office@mrbig.ro

 

 

Aici puteți descărca Anexa Nr.1 

Pagina noastră folosește cookie-uri!


Acest site folosește module cookie pentru optimizarea experienței utilizatorilor, cât și pentru o navigare mai sigură. Descrierea acestora și politica noastră de utilizare poate fi citită aici

Vă rugăm să citiți și politica noastră de confidențialitate a datelor.

Selecție cookie

Válassza ki a kívánt sütiket majd kattintson az “Elfogadás és bezárás” gombra.